dental-mimica

NIŠTA ŠTO NOSIŠ NA SEBI NIJE VAŽNIJE OD TVOG OSMIJEHA.

Connie Stevens

Naš tim bavi se modernom stomatologijom, što naravno uključuje najnovije materijale i aparate. Modernu tehnologiju prati napredak struke te se stoga neprestano educiramo na stomatološkim i medicinskim kongresima, seminarima i radionicama. Sa puno strasti sva novostečena znanja prenosimo u naš rad, na veliko zadovoljstvo naših pacijenata.

Upoznajte naš cijeli tim!

Dr. med. dent. & dr. med.

Radi u struci 25 godina i svojim vještinama i znanjem stvorila je dobro uigran tim koji svoj skladan odnos temelji na dugogodišnjem poznanstvu i prijateljstvu. Takav odnos prepoznaju i pacijenti te se zbog topline i srdačnosti rado vraćaju. Veliku pažnju poklanja visokoj estetici lica i zuba.

Saznajte više

Voditelj Dental Mimica

Dio je tima od samog osnutka. Svojim znanjem i iskustvom uspješno sudjeluje u organizaciji i vođenju ordinacije te aktivno sudjeluje u svim aktivnostima kao nezamjenjivi član. Predano, temeljito i brižno pridonosi visokoj kvaliteti u pružanju naših usluga. Najvažnija joj je sigurnost i zadovoljstvo pacijenta.

Saznajte više

Dr. dent. med.

Smatra da je posao liječnika pomoći pacijentu i omogućiti mu što ugodnije iskustvo tijekom dentalnih tretmana. Vedrinu, srdačnost i ambicioznost smatra svojim najboljim alatima za dobar odnos s pacijentom. Njena stručnost i odgovornost prema radu osiguravaju opuštenost i sigurnost u ordinaciji.

Saznajte više

Dr.dent.med

Vesela i vedra, rado radi sa djecom i mladima. Svoju pozitivnu energiju prenosi na pacijente i olakšava im boravak kod stomatologa.Cilj joj je pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju metodu kako bi osigurali zdravlje zuba i naglasili njihovu njihovu prirodnu ljepotu i svoju pozitivnu energiju.

Saznajte više

Dr. dent. med.

Iskustva i znanja stječe radom u polivalentnoj i ortodontskoj ordinaciji, a za vrijeme studija, volontiranjem u projektu za promociju zdravlja slijepih i slabovidnih osoba do izražaja dolaze njena nježnost, empatija i strpljenje. Iskrena, vesela i dosljedna, svoj sportski duh prenosi i na rad u timu.

Saznajte više

Dr. dent. med.

Sve oralno kirurške zahvate samostalno radi. Etičnost, kreativnost, samodisciplina i marljivost njene su vrline kao i briga za svakog pacijenta. Komunicira na engleskom jeziku te se sporazumijeva na njemačkom. Odnos s pacijentima gradi na iskrenosti, empatiji i povjerenju

Saznajte više

Dent. asist. & med. sestra

U našem dentalnom centru radi od samog osnivanja. Bitan je dio tima i asistira u svim stomatološkim granama i prenosi znanje na mlađe. Marljivost, predanost i briga za svakog samo su neke od odlika. Svojom predanošću i radom brine o sigurnosti i komforu pacijenta prije svakog zahvata.

Saznajte više

Dobre komunikacijske vještine stječe radom u privatnim ordinacijama, a tijekom rada u inozemstvu prepoznata je njena sposobnost prilagodbe multikulturalnom okruženju. Komunikativna, draga i pristupačna. Svojom vedrinom razveseljava pacijente i pomaže im opustiti se

Saznajte više

Dent. assist. & dipl. fizio.

Dugogodišnjim iskustvom dentalnog asistenta stekla je bogato iskustvo u kiruškim zahvatima, implantološkoj i dentalno protetskoj terapiji te konzervativnim i parodontološkim zahvatima. Bruna je komunikativna, vesela i uvijek spremna pomoći.

Saznajte više

Dent. asistent

U našoj ordinaciji bitan je dio tima i asistira u svim stomatološkim granama, a već je dugi niz godina i asistent vanjskim suradnicima specijalistima. Svoje dugogodišnje iskustvo sa velikim veseljem prenosi na suradnike. Briga o sterilizaciji instrumenata na prvom joj je mjestu.

Saznajte više

dent. asist.

Komunikativna, savjesna i strpljiva osoba. U radu je organizirana, odgovorna prema svojim zaduženjima i lako prilagodljiva.
Spremna na rad u timu, te se ne boji preuzeti inicijativu ili vodeću ulogu ukoliko situacija to zahtjeva. Srdačna i strpljiva.

Saznajte više

ekonimist, mag. oec.

Nakon dolaska u  Zagreb i edukacije za osobnog asistenta radila je kao asistent sa osobama sa intelektualnim poteškoćama. Strpljenje i toplina koju posjeduje omogućili su joj odlične rezultate priznate od obitelji i okoline.

Saznajte više

Asistent pom.

Mirna, staložena, osoba na koju se uvijek možete osloniti, odlično nadopunjuje naš tim u skladnom odnosu prema svakom pacijentu osobno.

Tečno govori njemački jezik zbog školovanja i provedenog vremena u inozemstvu

Saznajte više

Administrator

Ona je dinamična i ambiciozna osoba sklona multitaskingu, ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama. Pridružuje se timu kao velika potpora pri pružanju svih dentalnih usluga. Zbog vremena provedenog u inozemstvu tečno govori engleski jezik.

Saznajte više

Osmijehom i toplim riječima razbija svaki strah već pri ulasku  u našu ordinaciju. Voli djecu i njena srdačnost je prepoznata kod naših malih pacijenata

Saznajte više