dental-mimica

NIŠTA ŠTO NOSIŠ NA SEBI NIJE VAŽNIJE OD TVOG OSMIJEHA.

Connie Stevens

Naš tim bavi se modernom stomatologijom, što naravno uključuje najnovije materijale i aparate. Modernu tehnologiju prati napredak struke te se stoga neprestano educiramo na stomatološkim i medicinskim kongresima, seminarima i radionicama. Sa puno strasti sva novostečena znanja prenosimo u naš rad, na veliko zadovoljstvo naših pacijenata.

Upoznajte naš cijeli tim!

maja-mimica

Dr. med. dent. & dr. med.

Radi u struci 25 godina i svojim vještinama i znanjem stvorila je dobro uigran tim koji svoj skladan odnos temelji na dugogodišnjem poznanstvu i prijateljstvu. Takav odnos prepoznaju i pacijenti te se zbog topline i srdačnosti rado vraćaju.

Saznajte više
dijana-behric

Voditelj dent. centra mimica

Dio tima od samog osnutka. Svojim znanjem i iskustvom uspješno komunicira s pacijentima te sudjeluje u gotovo svim aktivnostima našeg centra kao nezamjenjiv član. Redovito se educira na području menadžmenta i marketinga.

Saznajte više
kristina-crnic

Dr. med. dent.

Smatra da je posao liječnika pomoći pacijentu i omogućiti mu što ugodnije iskustvo tijekom dentalnih tretmana. Vedrinu, srdačnost i ambicioznost smatra svojim najboljim alatima za dobar odnos s pacijentom te njegovu opuštenost i sigurnost u stomatološkoj ordinaciji.

Saznajte više

Dr. med. dent.

Pristupačna i komunikativna, izrazito otvorena za sva pitanja naših pacijenata na koje strpljivo i stručno odgovara. Ne odustaje od učenja pa je time i otvorena prema novitetima u dentalnoj medicini. Pacijenti odlaze zadovoljni i redovito ju preporučuju.

Saznajte više
lidija-vucetic

Dent. asist. & med. sestra

U našem dentalnom centru radi od samog osnivanja. Bitan je dio tima i asistira u svim stomatološkim granama. Marljivost, predanost i briga za svakog samo su neke od odlika. Svojom predanošću i radom brine o sigurnosti i komforu pacijenta prije svakog zahvata.

Saznajte više
bruna-karolyi

Dent. assist. & dipl. fizio.

Dugogodišnjim iskustvom dentalnog asistenta stekla je bogato iskustvo u kiruškim zahvatima, implantološkoj i dentalno protetskoj terapiji te konzervativnim i parodontološkim zahvatima. Bruna je komunikativna, vesela i uvijek spremna pomoći.

Saznajte više
zeljana

Dent. asistent

Kao članica Hrvatske komore medicinskih sestara redovito sudjeluje u stručnim seminarima. U našoj ordinaciji bitan je dio tima i asistira u svim stomatološkim granama, a već je dugi niz godina i asistent vanjskim suradnicima specijalistima.

Saznajte više
dubravka-lazicki

Administrator

Ona je dinamična i ambiciozna osoba sklona multitaskingu, ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama. Pridružuje se timu kao velika potpora pri pružanju svih dentalnih usluga. Zbog vremena provedenog u inozemstvu tečno govori engleski jezik.

Saznajte više

univ. bacc. philol. germ. et ital.

Najvažnije joj je zadovoljstvo svakog pacijenta, dobra komunikacija i savršen osmijeh na licu. Usavršila se u izradi ponuda, asistenciji i prevođenju. Obavlja poslove komunikacije putem telefona, maila i chata, pismene i usmene komunikacije sa pacijentima iz Italije

Saznajte više

dent. asist.- pripravnica

Etičnost, kreativnost, samodisciplina i marljivost njene su vrline kao i briga za svakog pacijenta. Osmislila je socijalne priče za naše male pacijenta sa poteškoćama u razvoju. Aktivno komunicira na engleskom jeziku, te se sporazumijeva na talijanskome.

Saznajte više

Dr. dent. med.

Redovito se usavršava na stručnim kongresima i tečajevima te prati najnovija dostignuća u dentalnoj medicini.

Saznajte više

univ. bacc. dent. hig.

Tijekom školovanja aktivna u raznim projektima kao što je informiranje mladih o pravilnoj higijeni oralne šupljine itd.

Saznajte više