ZDRAVI ZUBI - PREDUVIJET ZA SRETAN ŽIVOT

dental mimica

U dental centru mimica, najvažnije je zdravlje zubi, njihova funkcija te kvaliteta i savršena estetika. Lijep osmijeh i zdravi zubi jedan su od preduvjeta za kvalitetan život. Svakom našem pacijentu pružamo individualan pristup i posebnu brigu. Radimo u opuštenom obiteljskom okruženju koje pomaže u smanjenju straha i nelagode. Posjet zubaru ne mora biti loše iskustvo što naši pacijenti dobro znaju i stoga nas često preporučuju.

dental-centar-mimica

NAŠA MISIJA

Naša misija je vaš osmijeh, a naša vizija je  ordinacija koja se bavi jednako modernim metodama liječenja  zuba kao i edukacijom o preventivnim mjerama koje pomažu u očuvanju oralnog zdravlja. Zdravlje zuba iznimno je bitno za zdravlje cjelokupnog organizma i zato naše pacijente od najranije dobi učimo kako se pravilno brinuti o svojim zubićima.
dental-centar-mimica

NAŠI REZULTATI

Da bi našim pacijentima pružili kompletnu uslugu, funkcionalnog i estetskog zbrinjavanja, kombiniramo više djelatnosti. Odlične rezultate postižemo estetskim ispunima ili krunicama, ljuskicama, izbjeljivanjem ili pjeskarenjem zubi, a ukoliko je potrebno i ortodonskom terapijom ili kirurškim zahvatima.
dental-centar-mimica

NAŠA SURADNJA

Jako nam je važna suradnja s najboljim  stručnjacima u području ortodoncije, kirurgije i parodontologije za visoko specijalizirane zahvate. Radimo s nekoliko zubotehničkih laboratorija kako bi postigli ono najbitnije – vrhunske rezultate!

SVAKOM PACIJENTU PRUŽAMO INDIVIDUALAN PRISTUP I POSEBNU BRIGU.

Naš  tim bavi se modernom stomatologijom što uključuje najnovije materijale i aparate. Modernu tehnologiju prati napredak struke stoga se neprestano educiramo na stomatološkim i medicinskim kongresima, seminarima i radionicama. Sa puno strasti sva novostečena znanja prenosimo u rad na veliko zadovoljstvo naših pacijenata.

KOD NAS SVAKI PROBLEM IMA RJEŠENJE.

Samo nas trebate posjetiti, ostalo prepustite našem stručnom timu, ekipi za savršen osmijeh!
Nismo ni najveća, ni najpoznatija ordinacija,
ono po čemu nas pacijenti prepoznaju
je naša briga za pacijenta, kvalitetan i stručan rad
te jednak pristup svakom pacijentu osobno.

Svaki naš pacijent je pozvan doći na besplatan pregled, što pruža mogućnost da bez obaveze provjeri zdravlje svojih zubi i dobije potrebnu informaciju o tome šta može poduzeti. Za sve naše pacijente iz inozemstva, govorimo na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

UPOZNAJTE NAŠU RADNU OKOLINU

dental mimica