Maja Mimica

Dr. med. dent. & dr. med.

direktorica centra

Rođena u Zagrebu. Već od malih nogu je pokazivala intrese za medicinske I prirodne znanosti , te je završila Medicinski fakultet, a zatim I Stomatološki fakultet na Sveučilištu u Zagrebu.

Radi u struci 25 godina i pritom se redovito educira na dentalnim I medicinskim kongresima, seminarima i radionicama. Smatra da je u dentalnoj medicini je potrebno kontinuirano unaprjeđivati znanja i vještine, a razvijanjem svijesti o uslužnoj strategiji medicinske djelatnosti, kontinuiranim unaprjeđenjem znanja i vještina, nastoji aktivno poboljšati učinkovitost svojih usluga i zdravlje pacijenta

Uspješno vodi privatnu ordinaciju, iza sebe ima veliki broj zadovoljnih I lojalnih pacijenata koji se godinama vraćaju i pritom dovode svoju djecu, a godinama i unuke.

Svojim vještinama i znanjem stvorila je dobro uigran tim, koji svoj skladan odnos temelji na dugogodišnjem poznanstvu i prijateljstvu. Takav odnos prepoznaju i pacijenti te se zbog topline i srdačnosti rado vraćaju u ordinaciju.

Veliki interes pokazuje u edukaciji mladih liječnika kojima pruža mogućnost učenja I napredovanja u dental centru mimica. Kontinuiranom edukacijom, sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima u zemlji i inozemstvu, usavršila se i u kirurškim intervencijama. Sve kirurške zahvate i implantologiju obavlja u timu s oralnim kirurgom.

Neki od kongresa i seminara kojima je prisustvovala su: “Course Cetrifikat for Implant Nobel Replace Training”, “Estetika u dentalnoj medicini”, “1. Međunarodni kongres estetske dentalne medicine”, “2. Implantoprotetski kongres “, “Intesive implant course on patients- master level”, „Napredni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica“, “Napredni modul primjene botoksa u estetici lica” i dr

Bavi se estetskom stomatologijom – izradom estetskih ljuskica, krunica te ostalih protetskih nadomjestaka. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica pri Hrvatskom liječničkom zboru, te se stalno upoznaje s novim tehnikama i preparatima za poboljšanje estetike lica, kao što su hijaluronski fileri I preparati botoxa.

Sporazumijeva se na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

Kontakt

  • +385 (0)1 373 0303
  • info@drmimica.com
  • Ponedjeljak – petak: 08:00–20:00