Rođena i odrasla u Puli gdje je provela veći dio svojeg života.

Timu Dental Mimica se nedavno pridružila te će vas uvijek radosno dočekati pri dolasku u centar. Završila je diplomski studij ekonomije u Puli, smjer marketinško upravljanje te aktivno sudjeluje u ostvarivanju marketinških ciljeva Dental Mimica.

Nakon dolaska u  Zagreb i edukacije za osobnog asistenta radila je kao asistent sa osobama sa intelektualnim poteškoćama. Strpljenje i toplina koju posjeduje omogućili su joj odlične rezultate priznate od obitelji i okoline. Cijeli život radi s ljudima i stekla je velike komunikativne sposobnosti zbog šarolikog radnog iskustva i aktivnosti u raznim vidovima volontiranja.

Aktivna učiteljica joge, za što se školovala u Zagrebu i Indiji. Mir i drugačiji pristup svim problemima prenosi na svoju radnu okolinu što uvelike pomaže kod pacijenata koji dolaze sa strahom i nemirom.

U slobodno vrijeme često boravi u prirodi, posebice planinari, a plesati bachatu joj je poseban užitak. Ljubitelj stranih jezika, dobro komunicira na engleskom i talijanskim jeziku.

Odgovori