Prikupljanje podataka

Izjavom o zaštiti privatnosti odredili smo način na koji dental centar mimica koristi, pohranjuje i dijeli podatke prikupljene od korisnika naše web stranice www.dentalmimica.hr. Smjernice o zaštiti privatnosti odnose se na cijelu stranicu i sve usluge i proizvode dental centra mimica.

Osobni podaci

Osobne podatke naših korisnika prikupljamo kroz posjete našoj stranici, predbilježbu na newsletter, ispunjavanje kontakt forme ili kroz ostale aktivnosti, usluge i elemente prisutne na našoj stranici. U slučajevima kada je to potrebno, zatražiti ćemo od korisnika njihovo ime, email adresu i telefonski broj. Našu stranicu možete posjetiti i bez davanja osobnih podataka. Prikupljamo osobne podatke naših korisnika samo u slučaju kada nam oni dobrovoljno daju tu informaciju. Korisnici uvijek mogu odbiti predaju svojih osobnih podataka, ali u tom slučaju neće moći koristiti sve sadržaje naše stranice.

Kako prikupljamo podatke

dental centar mimica prikuplja i koristi osobne podatke korisnika u svrhu:

  • Poboljšanja korisničke podrške

Informacije koje nam dostavljate pomažu nam da učinkovitije odgovaramo na vaše zahtjeve i potrebe

  • Poboljšanja naše stranice

Koristimo vaše povratne informacije da bi poboljšali našu uslugu i proizvode

  • Slanja periodičkih emailova
    Koristimo email adresu korisnika za opću komunikaciju: informacije o uslugama i stanju njihovog zahtjeva te za odgovaranje na zahtjeve i pitanja. Ukoliko se korisnik odluči na primanje našeg newslettera, na svoju email adresu primati će novosti, zanimljivosti i informacije o našoj firmi. Korisnik u bilo koje vrijeme može odustati od primanja newslettera: detaljne instrukcije o brisanju s mailing liste nalaze se na kraju svakog emaila, a dostupni smo i putem naše stranice.
  • “Kolačići”- web cookies

Kolačići (web cookies) su tekstualni podaci koji se pohranjuju na vašem računalu i koje vaš preglednik pohranjuje za bolju navigaciju na našoj stranici. Pohranu kolačića na svojem računalu možete spriječiti odgovarajućim namještanjem svojega preglednika. U tom slučaju mogućnost navigacije na našoj stranici može biti ograničena.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Web stranice dental centra mimica štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja. Podaci se pohranjuju u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja.

Odavanje vaših osobnih podataka

Ne prodajemo, ne mijenjamo i ne iznajmljujemo osobne podatke naših korisnika trećim osobama. Možemo dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izrade statističke analize, omogućavanje korisničke podrške ili sličnih potreba.

Izmjena izjave o zaštiti privatnosti

dental centar mimica zadržava pravo da izmijeni ovu Izjavu. Ukoliko se to dogodi izvijestit ćemo vas na našoj stranici. Pozivamo vas da povremeno pročitate ovu Izjavu kako biste bili upoznati s eventualnim izmjenama.

Kontinuiranim korištenjem ove stranice prihvaćate gore navedenu Izjavu o zaštiti privatnosti osobnih podataka.

Kontakt
dental centar mimica

Naslovna


A. T. Mimare 49, 10000 Zagreb
Ivane Brlić Mažuranić 46, 10000 Zagreb
BROJ TELEFONA
+385 (0)1 373 0303 (A. T. Mimare 49)
+385 (0)1 388 6220 (I. B. Mažuranić 46)
info@drmimica.com